Preparatul care îţi lasă gura apă! Supă de ceapă
Publicat pe 21.05.2017 la 09:59 Actualizat pe 21.05.2017 la 09:57
Supa de ceapă este alegerea perfectă pentru o masă gustoasă şi totodată sofisticată. Dacă vrei să pregăteşti un preparat gustos, această reţetă este numai bună pentru ai impresiona pe cei dragi.
Supa de ceapă este alegerea perfectă pentru o masă gustoasă şi totodată sofisticată. Dacă vrei să pregăteşti un preparat gustos, această reţetă este numai bună pentru ai impresiona pe cei dragi.
INGREDIENTE:
- 350 de grame de ceapă;
- O lingură de făină;
- O lingură de cimbru;
- Două linguri de coniac;
- 3 ½ ceşti de supă de vită;
- 1 ½ ceşti de brânză fotina;
- sare şi piper;
Mod de preparare:
Pentru început se caramelizează ceapa, apoi se adaugă făina, cimbrul, coniacul, sare, piper, se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic timp de câteva minute. Se adaugă supa de vită şi se lasă la fiert timp de 30-40 de minute. În timp ce supa se găteşte, prăjiţi în cuptor păinea. Atunci când supa este gata se pune într-un bol şi se acoperă cu felii de pâine prăjită. Pe o foaie de copt se topeşte 1/4 din brânză, care se aşează peste feliile de pâine. Se serveşte imediat!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.