Preparatul perfect pentru o masă în familie! Piept de pui cu cremă de brânză şi ardei iute
Publicat pe 09.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 09.07.2017 la 10:26
Pieptul de pui cu cremă de brânză si ardei iute este un preparat plin de savoare şi foarte sănătos. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o masă delicioasă, această reţetă este cea mai indicată. În mai puţin de o oră poţi obţine un prânz perfect.
Pieptul de pui cu cremă de brânză si ardei iute este un preparat plin de savoare şi foarte sănătos. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o masă delicioasă, această reţetă este cea mai indicată. În mai puţin de o oră poţi obţine un prânz perfect.
INGREDIENTE:
- 3-4 piepţi de pui;
- 220 de grame de cremă de brânză;
- 100 de grame de ardei iute, verde;
- O cană de caşcaval ras;
- 1/2 linguriţă de esenţă de usturoi;
- 1/2 linguriţă de chimen;
- 1/4 linguriţă de sare;
- 1/4 linguriţă de piper;
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Într-un castron se amestecă crema de brânză, esenţa de usturoi, chimenul, sarea şi piperul. Apoi se adaugă ardeiul iute şi se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect. Se aşează pieptul de pui într-un vas ceramic şi peste acesta se toarnă, în mod uniform, compoziţia obţinută. Peste toate acestea se adaugă cascavalul ras. Se introduce la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute. Se serveşte alături de orez sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.