Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru victimele din Nepal!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în care îşi exprimă compasiunea şi solidaritatea faţă de persoanele afectate de cutremurul din Nepal.

Preşedintele României adresează sincere condoleanţe familiilor îndurerate. "Îmi exprim compasiunea şi solidaritatea faţă de persoanele afectate de cutremurul din Nepal. În aceste momente de adâncă tristeţe, transmit sincere condoleanţe familiilor îndurerate. România se alătură statelor lumii care şi-au exprimat solidaritatea faţă de autorităţile din Nepal şi din celelalte ţări afectate", se spune în mesajul postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Poliţia nepaleză a anunţat că bilanţul seismului a ajuns la 1.910 morţi şi 4.625 de răniţi.Cutremurul cu magnitudinea 7,9, cel mai grav din Nepal din ultimii 81 de ani, a declanşat o avalanşă pe Muntele Everest, care a îngropat parţial tabăra de bază folosită de alpiniştii care urcă pe cel mai înalt vârf din lume, la un an după ce o avalanşă a provocat moartea a 16 ghizi nepalezi.

Cadavrele a 17 alpinişti au fost recuperate de pe Everest duminică, dar alte câteva sute de persoane, multe dintre ele rănite, rămân blocate pe munte.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Bilanţ dureros! Numărul morţilor în cutremurul din Nepal a crescut la peste 1200 de persoane

VIDEO / Un cutremur EXTREM de puternic s-a produs în Nepal! Bilanţul dezastrului

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro