Previziuni pentru anul câinelui, anul marilor provocări! „Şobolanii au cel mai greu an din ultimii 10”

+3 click pentru
galerie

Horoscop © spynews

Este prima lună din an şi deja toată lumea se gândeşte la ce se va întâmpla în noul an! Ei bine, ar trebui să ştiţi ce vă pregăteşte anul 2018 şi ce zodie va avea cel mai mul de suferit.

Astrologul Anca Dimancea a fost invitată în emisiunea „Star Matinal” şi a detaliat pentru fiecare zodie în parte ce urmează să se întâmple în noul an.

Şobolan

Este unul dintre cei mai grei ani din ultimii 10 ani. Nu este totul pierdut, dar avem un an greu cu obstacole. Anul nou nu îl favorizează, cariera şobolanior va fi afectată. Foarte mulţi oameni îşi pot pierde joburile. Trebuie să fiţi atenţi la comunicare, dar şi la starea de sănătate.

Bivol

Aceştia trebuie să aibă mare grijă cum comunică. Pot avea parte de neînţelegeri, certuri şi chiar procese. Dacă nu ştiu să se protejeze, unii dintre ei s-ar putea să aibă probleme mari la locul de muncă.

Tigru

Să nu mai fie atât de vocali, să aibă grijă cum comunică. Tigrii trebuie să fie mai diplomaţi.

Iepure

Iepurii trebuie să fie mai grijulii cu bunurile lor, cum cheltuie. Au o stea de pierderi financiare. Trebuie să aibă mare grijă în trafic, să nu fie pripiţi. Anul acesta ei prind curaj şi încredere.

Dragon

Este un an mai greu pentru ei, dar sunt salvaţi de steaua prosperităţii. S-ar putea să simtă obstacole din partea femeilor care sunt în competiţie cu ei. Vor simţi anumite trădări şi că nu sunt doriţi într-un loc.

Şarpe

Sunt favorizaţi! Au nişte energii absolut grozave din toate punctele de vedere, s-ar putea să obţină o provocare. Vor începe o relaţie nouă de dragoste şi chiar să facă un copil.

Cal

Nativii Cal îşi revin după un an greu. Scapă de probleme şi au o stea extrem de favorabilă. Sunt înţeleşi de familie şi nativii cal vor avea şanse mult mai mari de reuşită anul acesta.

Oaie

Oile vor avea probleme de sănătate, dar reuşesc să primească ajutoul necesar. Vouă vă trebuie o energie, pentru că apar mici probleme de sănătate.

Maimuţă

Se descurcă mai bine în plan financiar. Ar trebui să se îmbrace în culori de metal, aşa vor putea face mai mulţi bani.

Cocoş

Sunt salvaţi! În plan spiritual sunt liniştiţi, anul acesta nu îi provoacă foarte tare. Trebuie să aibă grijă cu sănătatea, mai ales cei tineri.

Câine

Este anul lor! Au energii care nu îi ajută să ia deciziile potrivite. Anul este ca un bumerang pentru nativii câine. Trebuie să aibă grijă ce decizii iau.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro