Prigoană se joacă iar cu nervii lui Bahmu! Motivul: o maşină de 100.000 de euro!

+5 click pentru
galerie

Necazurile încep să reapară în Paradis. După o scurtă perioadă de fericire între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, lucrurile par să se complice din nou între cei doi.

Surse apropiate celor doi soţi divorţaţi ne-au mărturisit că motivul disputei ar fi un automobil marca Range Rover, nou-nouţ, pe care Prigoană i-a făcut-o cadou de împăcare. Maşina, care costă cam 100.000 de euro, ar fi fost achiziţionată în leasing de Silviu pe firmă şi i-ar fi dat-o Adrianei s-o folosească în scop personal. Adriana i-ar fi solicitat ca după ce numerele provizorii expiră, contractul să fie încheiat pe numele ei. Iar numerele roşii expiră astăzi, aşa cum arată şi documentul care a fost obţinut de agenţii Spynews.ro. Rămâne de văzut dacă începând de azi, Bahmu va rămâne cu maşina şi cu bărbatul sau singură şi pe jos.

Nu este pentru prima dată când Silviu se joacă de-a v-aţi ascunselea cu maşina Adrianei. La câteva luni de la divorţ, Prigoană i-a mai dat o maşină lui Bahmu, o Toyota RAV 4, pe care i-a luat-o înapoi după ce a aflat că fosta lui soţie a plecat în vacanţă cu iubitul ei de atunci, Mihai.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor ajunge la un acord în această privinţă sau dacă între cei doi se va isca o nouă criză familială, cum deja ne-am obişnuit deja.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro