Prima reacţie a Elenei Udrea, după ce au apărut imaginile cu ea şi Alina Bica în Costa Rica

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea © Hepta

În urmă cu o zi, o serie de fotografii cu blonda de la Cotroceni şi Alina Bica au apărut pe social media. Elena Udrea a relatat că a reuşit să slăbească două kilograme, însă se aşteaptă să ia proporţii. De asemenea, aceasta are de gând să mai stea în Costa Rica, în primul trimestru de sarcină.

Elena Udrea a relatat pentru RTV că are de gând să stea în Costa Rica în primul trimestru de sarcină, datorită temperaturilor, dar şi pentru că are linişte. De asemenea, aceasta a mărturisit faptul că a slăbit chiar două kilograme, din caza lipsei foamei, dar este conştientă că se va îngrăşa în viitorul apropiat.

"Pozele sunt făcute în afara Capitalei unde este mai cald, astăzi am făcut în Capitală unde sunt 17 grade şi unde şi stau. Suntem în San Jose. Având în vedere că poza de ieri a fost cu Bica la o pizza în afara oraşului am ţinut să precizez că şi ea locuieşte în San Jose şi tot la temperaturi de 17 grade. Nu stau la ea. Eu deocamdată am stat la hotel, probabil o să găsesc o variantă cât mai stau aici, măcar primul trimestru de sarcină să găsesc o variantă mai caldă. M-am confruntat cu aşa o lipsă de poftă de mâncare. Până acum am slăbit 2 kg, dar probabil că nu o să am ritmul asta. Sunt bine, însă mă aştept să încep să iau proporţii. Am un medic care în mod special a recomandat măcar primul trimestru să am grijă să fie linişte. Dacă aici e şi mai cald şi mai linişte, mai puţin când românii pun poze, e bine să mai stau măcar primul trimestru, să fiu sigură că evoluează fără probleme. Ăsta e motivul pentru care am preferat să rămân. Oricine mă caută răspund la telefon, dar aici telefonul costă foarte mult. Eu cred că sunt cumpătată. Aici totul e foarte scump. Nu îţi poţi permite aici ce îţi permiţi în România. E foarte greu să îţi cumperi o casă. Mâncarea e de 4 ori mai scumpă decât în România", a relatat blonda de la Cotroceni. 

Cât despre starea de sănătate a Alinei Bica, Elena Udrea a mărturisit faptul că aceasta are anumite probleme la coloană şi face tratamente. 

"Chiar dacă nu am împins-o cu căruciorul ei, are nişte probleme la coloană şi face tratamente. Are recomandări medicale, se mişcă, însă are recomandări şi face proceduri aici. Am asistat-o de câte ori am putut, însă nu avem acelaşi program. Mănâncă şi pizza, se mişcă, nu înseamnă că nu are probleme", a adăugat aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro