Primele declaraţii ale lui Gigi Becali despre tentativa de sinucidere a lui Vasile Turcu: "A fost audiat la DNA"

+2 click pentru
galerie

sursa: gsp

Vasile Turcu a fost transportat astăzi de urgenţă la spital. Din primele informaţii, ar fi fost vorba de o tentativa de sinucidere, după ce omul de afaceri ar fi încercat să se spânzure.
George Becali a fost contactat telefonic pentru a spune tot ce ştie despre starea lui Vasile Turcu din ultimele zile. După spusele lui, în urmă cu numai câteva zile, omul de afaceri a fost audiat la DNA.
"Eu ştiu ce înseamnă când omul vrea sa se sinucidă, când face asta, cade in deznadejde, intră pe mâna diavolului. Numai diavolul îşi spune sa iţi iei viata. Omul lui Hristos, orice problemă are în viaţă, le trece cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu îl ştiam pe el un om puternic, nu îl ştiam un om care să se sinucidă. Am rămas şocat când mi-aţi spus. El era glumeţ, zâmbăreţ tot timpul. Am vorbit acum o săptămână cu el, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să investesc într-un teren din sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin(...) Da, aşa este, a fost audiat la DNA", a declarat George Becali pentru Antena 3.

Fostul acţionar de la Dinamo, potrivit surselor, a fost găsit strangulat în casă de către copiii săi, iar acum este la spital în stare critică. Vasile Turcu avea probleme cardiace de mai mult timp, fiind surprins de paparazzii spynews.ro cumpărând medicamente.

Conform unor surse medicale de la Floreasca, Vasile Turcu a suferit patru atacuri de cord consecutive în mai puţin de o oră .

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro