Primele declaraţii ale lui Gigi Becali după condamnare: "Îmi pare rău că am rămas în ţară! Am fost trădat de statul român! Mă predau singur, nu trimiteţi mascaţii!" / FOTO

+6 click pentru
galerie

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Latifundiarul a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Becali a primit verdictul în direct şi, după ce a vorbit cu familia, a dat primele şi, cel mai probabil, ultimele declaraţii din următorii 3 ani.

"Merg acasă, rog organele să aibă decenţă, mă prezint singur, să nu trimită mascaţi. Eu nu am vrut să fac la CEDO nimic, dar o să fac acum, Asta e o anomalie. Cum adică să fii achitat de 5 judecători şi condamnat de 3? Nu m-am aşteptat la aşa ceva, nu credeam că se poate aşa ceva. Cum să îţi baţi joc de o familie pentru că am făcut un schimb de terenuri acum 15 ani? Asta e ţara lui Hristor, este ţara lui satan.

Un alt regret este că trebuia să aştept sentinţa acolo unde trebuia şi îmi vedeam de treaba mea. Îmi pare rău că m-am întors în ţară. La mine s-a negociat condamnarea între servicii. E bine pentru Schengen. Toate demersurile pe care le pot face, smerenie, orice, le voi face, ca să fiu liber pentru familia mea. Se poate să îi cer graţierea preşedintelui, o să o cer. Se poate bine, nu, eu tot o cer. Este cea mai grea încercare pentru familia mea. Sunt trădat de statul român, aşa cum a fost trădată familia mea!", a spus Gigi Becali.

El a spus că sora sa a leşinat când auzit vestea legată de condamnarea sa.

"Am vorbit cu familia şi am întărit-o. Singura chestie e că sora mea a leşinat. Nu vreau să îi văd plângând. Le-am zis să nu plângă când ajung acasă. Dar îţi dai seama că nu se vor abţine. În faţa familiei, şi eu o să plâng. Vă daţi seama, când ştii că pleci din căminul tău, când ştii că nu vei mai dormi la tine acasă... Eu nici la studiu nu voiam să-mi las fetele în străinătate, ca să nu mă trezesc noaptea şi să ştiu că nu sunt fetele aici, darămite acum", a adăugat Becali, cu vocea stinsă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro