Primele imagini cu principalul suspect în cazul iranianului împuşcat în cap! Acesta este bănuit că a scos din ţară banii furaţi de la victimă

Principalul suspect în cazul iranului împuşcat în cap a plecat în Iran imediat după ce l-ar fi omorât şi jefuit pe Naseh Javadi B, după care a revenit în România. 
Acesta se numeşte Anvary Seyed H. şi era perieten cu victima. Ba mai mult, chiar îi datora lui Naseh Javadi aproape 100.000 de dolari. Anchetatorii l-au ridicat pe bărbat, azi noapte, de pe Aeroportul Henri Coandă, când acesta tocmai se întorcea din Iran. Anvary Seyed H. ar fi plecat din România, cu destinaţia Iran şi a revenit în surt timp în ţară. Sursele citate au precizat, pentru Spynews.ro, că există mai multe probe care îl leagă de locul faptei. Cu toate că nu a recunoscut şi nu a fost găsită încă nici arma crimei, declaraţiile acestuia ar fi fost contradictorii.
Suspectul este căsătorit şi are un copil în vârstă de 11 ani. Conform unor surse judiciare, victima, Naseh Javadi  avea 58 de ani şi se ocupa în România cu schimbul valutar. Anchetatorii presupun că bărbatul a fost împuşcat în cursul zilei de miercuri, când, din cauza ploii, străzile au fost aproape pustii. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o persoană, joi, care a anunţat imediat Poliţia. Aceasta a spus că, într-o maşină de pe strada Matei Millo zace un bărbat, cu sânge pe faţă, care pare mort. Potrivit surselor citate, maşina era încuiată pe dinăuntru, iar cheile erau în contact. Pe bancheta din spate a fost găsit un tub de cartuş, însă nu a fost găsită şi arma crimei. Tot în timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit şi că Naseh Javadi B. a dus o viaţă dublă. Cu toate că era căsătorit legal în Iran, acesta s-a însurat şi în România, unde are un copil. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro