"Prinţesa astfaltului", scandal imens cu fostul soţ! Am aflat ce i-a pregătit milionara
Publicat pe 14.08.2016 la 23:59 Actualizat pe 14.08.2016 la 23:25
Scandalul dintre Alexandra Cazacu şi fostul ei soţ, Laurenţiu Stoiculescu, a reizbucnit la trei ani de la divorţul celor doi.
Scandalul dintre Alexandra Cazacu şi fostul ei soţ, Laurenţiu Stoiculescu, a reizbucnit la trei ani de la divorţul celor doi.
Alexandra Cazacu, fiica fostei senatoare Cornelia Cazacu - alintată de presă "Regina asfaltului", va da din nou ochii cu fostul ei soţ, în procesul în care tânăra cere stabilirea custodiei fetiţei pe care o are cu Stoiculescu. Instanţa a stabilit următorul termen la finalul lunii septembrie, atunci când Cazacu trebuie să prezinte toate probleme în sprijinul cererii de chemare în judecată.
Scandalul dintre cei doi a reizbucnit după ce, în urmă cu un an, Laurenţiu Stoiculescu, fiul multimilionarului Victor Stoiculescu - proprietarul unui cartier de fiţe din Bucureşti - le-a cerut judecătorilor să reducă pensia de întreţinere pe care el ar trebui să o plătească. La mijloc ar fi problemele financiare, nu tocmai noi, ale lui Stoiculescu. De altfel, la finalul lui 2014, tânărul a fost executat silit de una dintre cele mai cunoscute bănci din România "pentru recuperarea creanţei de 325.725,57 lei, reprezentând debit şi penalităţi".
Alexandra Cazacu şi Laurenţiu Stoiculescu s-au căsătorit în septembrie 2008, la Snagov. Naşi le-au fost Angela Similea şi Victor Surdu. La petrecerea cu ştaif - presa spunea că mama Alexandrei Cazacu ar fi cheltuit în jur de 400 de mii de euro - au venit aproximativ cinci sute de invitaţi, printre care foarte mulţi oameni politici. Şi cum petrecere fără lăutari nu se putea, le-au cântat Nelu Ploieşteanu, Maria Dragomiroiu şi Andra.
După numai cinci ani cei doi s-au despărţit. Mai grav, în noiembrie 2013, Alexandra Cazacu a obţinut un ordin de protecţie împotriva fostului ei soţ, semn că ruptura dintre aceştia era definitivă. Judecătoria Sectorului 5 l-a obligat atunci pe Stoiculescu "să păstreze o distanţă de minim 15 metri faţă de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care părţile se prezintă la organele judiciare, autorităţile statului sau instituţiile publice" şi i-a interzis acestuia "orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau in orice alt mod cu reclamanta"