"Prinţul silicoanelor", atacat de o persoană la care nu se aştepta!

Judecat pentru uciderea unei paciente şi acuzat de mutilarea altora, esteticianul Abu Bakr Kasem mai primeşte o lovitură!
"Prinţul silicoanelor" s-a ales cu un nou proces zilele trecute, el fiind dat în judecată, alături de alţi doi chirurgi - Aliona Tofan şi Adrian Stănculea -, de Florica Nica, o româncă stabilită în Marea Britanie. Fosta pacientă l-a acuzat pe Kasem de malpraxis încă de acum şase ani, însă a decis abia acum să îi cheme pe medici în faţa judecătorilor, după o altă încercare, în 2015. Dosarul a fost înregistrat pe 2 februarie, iar primul termen a fost stabilit pentru data de 2 martie.


"Am avut dureri groaznice"
"După ce m-am operat, am avut dureri groaznice. Am vrut doar o ridicare de sâni, dar el mi-a spus că trebuie să îmi pun silicoane. Am acceptat. Dar mi-a pus dublu de cât mi-a spus. Am plătit 3.500 de lire sterline pe prima operaţie. M-a chemat la a doua operaţie după ce m-am plâns de dureri. Am fost mutilată. M-am reoperat în Anglia şi doctorul mi-a spus că sănătatea mea este pusă în pericol. Am cicatricile foarte mari şi sunt inestetice", declara, în urmă cu ceva timp, Florica Nica (foto jos), pentru SPYNEWS.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro