"Prinţul silicoanelor", şi umilit, şi cu banii luaţi! O bombă sexy i-a scos şmecheria din cap!

+2 click pentru
galerie

Judecat pentru moartea unei paciente, dr. Kasem, alias "Prinţul silicoanelor", a primit o lovitură la care nu se aştepta.

 

Abu-Bakr Kasem a pierdut, recent, procesul cu o fostă pacientă, Cristina U., pe care o chemase în faţa instanţei pentru calomnie, după ce aceasta a susţinut că a fost mutilată de "Prinţul silicoanelor". După ce au analizat probele administrate la dosar, magistraţii au decis să respingă cererea medicului, aşa că acesta a rămas şi cu imaginea "pătată", şi cu banii luaţi, întrucât va fi nevoit să achite cheltuielile de judecată. "Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti", au dispus magistraţii.

Acuzaţii grave

Kasem are mai multe pocese pe rol, cel mai răsunător fiind cel în care este acuzat de uciderea unei paciente. În ianuarie 2011, Lina Sadoveanu s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia efectuată de „regele varicelelor” - tatăl lui Kasem - a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită. După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar doctorul i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor, la operaţie urmând să participe şi fiul său, specializat în acest tip de intervenţii. Total fals! Kasem era medic rezident, şi nu specialist. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. La clinica era doar Kasem, tatăl său fiind plecat in Iordania, unde participa la o conferinţă. A început consultaţia, iar Kasem nu a stat pe gânduri. Doctorul a desenat pe coapsele pacientei zonele asupra cărora urma sa intervină, a preparat singur anestezicul şi a început intervenţia. Dupa vreo trei ceasuri, doctorul a scos grăsimea într-un recipient de 5 kg, pe care l-a umplut mai mult de jumătate. Asistentele i-au pus pacientei un corset medicinal şi au ajutat-o să meargă într-o rezervă.

A trimis-o acasă

În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale”. Apoi nu a mai răspuns la telefon. A făcut-o tatăl său, care s-a arătat surprins că fiul a efectuat intervenţia. Într-un final, Kasem şi o asistentă au ajuns la pacientă acasă, a doua zi pe la prânz, şi i-au făcut acesteia o perfuzie. Kasem a plecat, iar femeia începea să se stingă. Voma, se sufoca şi avea dureri abdominale. Cum starea se agrava, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadoveanu a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Plătise 6.000 de euro ca să se facă bine şi a ajuns pe masa legiştilor.

Despăgubiri de 1,5 milioane de euro

Senini, de parcă nimic nu se întâmplase, doctorii au continuat să atragă tot mai multă lume la clinică, mai ales vedete care voiau să-şi schimbe infăţişarea. La fel de senini s-au prezentat şi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1. „Până la o condamnare definitivă, susţinem prezumţia de nevinovăţie, nu am omorât pe nimeni. Mâna medicului este mâna lui Dumnezeu, care dă viaţă. Se întâmplă să mai şi murim. De ce a murit femeia? I don't know! A suferit o operaţie de iubire, o femeie care vrea să facă iubire”, a declarat „regele varicelor”, aprobat de fiul său, Kasem. Familia femeii, soţul şi cei doi copii, s-au constituit părţi civile în proces şi au cerut daune morale şi materiale de 1,5 milioane de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro