Probleme mari în familia lui Alibec! Vinovatul a ajuns în puşcărie!

+2 click pentru
galerie

Familia lui Denis Alibec a trecut prin momente dificile, din cauza unui individ certat cu legea care, într-un final, a ajuns după gratii.

Unchiul stelistului, Gelil Alibec, a fost nevoit să dea declaraţii în faţa poliţiştilor şi a procurorilor, apoi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Mangalia, din pricina unui hoţ. În urmă cu şapte ani, Gelil Alibec, fost fotbalist, a reclamat la poliţie că a fost victima unui furt, iar în urma anchetei s-a constatat că autorul este un concitadin, Ion-Arsene Burian. După ce că a căzut victimă infractorului, unchiul lui Denis Alibec a avut de tras câteva luni cu dosarul, fiind citat de mai multe ori în faţa judecătorilor, pentru a da declaraţii. Într-un final, hoţul a primit trei ani de puşcărie.

"Condamnă pe inculpatul Burian Ion Arsene, la pedeapsa închisorii de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În baza art. 71 C.pen interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a si b C.pen., cu excepţia dreptului de a alege. În baza art. 189 C.pr.pen, onorariul pentru avocatul desemnat din oficiu, în sumă de 200 lei, pentru av. Gheorghina Reghine Ursula, conf delegaţie nr. 00068 din 09.03.2010, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, În baza art. 191 al 1 C.pr.pen. Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 600 lei. Cu apel în 10 zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă", au decis magistraţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro