Probleme mari pentru soţul Sandei Ladoşi! Este executat pentru o jumătate de milion de euro

Scăpat recent din arest preventiv, Ştefan Tache a devenit ţinta băncilor prin care şi-a derulat afacerile.

Într-un proces deschis pe numele lui la mijlocul lunii februarie, una din cele mai cunoscute bănci din România a cerut executarea silită a omului de afaceri pentru a acoperi valoarea a două bilete la ordin ce însumează un pic peste o jumătate de milion de euro.

Soţul Sandei Ladoşi a încercat să plece din ţară

Bolnav de cancer, Tache cere de când a fost eliberat din arest preventiv acceptul instanţei de a părăsi România pentru analize şi tratament de specialitate în Austria. De altfel, starea de sănătate a acestuia a fost şi motivul pentru care judecătorii l-au eliberat din arest preventiv înainte de Crăciun. "De un an de zile stau prin spitale. Am fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică, diabet zaharat şi cancer la colon pentru care fac chimioterapie. Mi s-a pus acest diagnostic în ianuarie şi am fost operat în martie, iar vineri (11 octombrie 2013 - n.r.) ar fi trebuit să îmi fac un nou set de analize pentru a mă opera a doua oară, în Austria. Pentru că am fost arestat, am fost nevoit să întrerup tratamentul. În două, trei săptămâni s-ar putea să cedez", le spunea el judecătorilor la câteva zile după ce a fost arestat preventiv, la începutul lunii octombrie.

Pagubă de patru milioane de euro

Ştefan Tache  a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în 5 octombrie, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii DIICOT au stabilit că afaceristul şi alte cinci persoane au fraudat bugetul de stat cu 4 milioane de euro.

Citeşte şi  "Mă fac şofer!" Temutul Nuţu Cămătaru face orice pentru libertate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro