Profesorul de religie, acuzat că a lăsat o elevă însărcinată, se apără: "Să facă test de paternitate"

Profesorul de religie, acuzat că a lăsat o elevă însărcinată, se apără: "Să facă test de paternitate" © Pexels

Profesorul de religie din judeţul Alba, acuzat că a lasat o elevă însărcinată, atunci când aceasta avea 16 ani, neagă totul şi solicită ca tânăra să facă un test de paternitate pentru a se verifica că nu el este "făptaşul".

Presupusa victimă este o fată din localitatea Arieşeni (judeţul Alba), iar în acest moment este majoră. Plănuieşte să se întoarcă la şcoală în această toamnă, în clasa a Xl-a. A fost crescută într-o casă ce se afla în grija Bisericii, şi care cel puţin în teorie ar fi trebuit să o ţină departe de astfel de întâmplări.

În momentul de faţă, copilul născut de fată a fost dat în grija unei alte familii, după cum au decis cei de la Protecţia Copilului. Profesorul de religie bănuit că este tatăl copilului ei, are 50 de ani şi în această dimineaţă şi-a dat demisia din învăţământ.

Organele abilitate, în special Inspectoratul şcolar, Poliţia şi inspectorii sociali aşteaptă acum o înştiinţare oficială în ceea ce priveşte, fără urmă de dubii, paternitatea copilului. Deocamdată nu au anunţat măsurile pe care le vor lua împotriva fostului profesor. Din nou, depinde foarte mult de rezultatul testului de paternitate.

M.C


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro