Prognoza meteo pentru miercuri şi joi! Vin ploile

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit sursei menţionată, în Capitală şi în alte regiuni din ţara noastră se vor înregistra averse de ploaie.

PROGNOZA METEO pentru  MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi uşor faţă de ziua anterioară, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral şi 30 de grade în Crişana, estul Munteniei şi Dobrogea continentală. În cursul zilei, cerul va fi variabil, parţial noros în sudul şi sud-estul ţării precum şi la munte, zone unde doar pe arii restrânse va ploua.

Noaptea, treptat aria de nebulozitate se va extinde, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi uşor, astfel încât maxima temperaturii aerului va fi în jur de 28 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 16...17 grade.

PROGNOZA METEO pentru JOI

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de zilele precedente, va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 16 grade.

Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro