Pronunţarea sentinţei în dosarul "Valiza" a fot amânată. Când va afla Gigi Becali sentinţa

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat luarea unei decizii în dosarul "Valiza", după ce luni i-au audiat pe inculpaţii Gigi Becali, Victor Piţurcă şi Teia Sponte. Data la care va fi dat verdictul este 4 iunie.

Gigi Becali a părăsit luni Penitenciarul Rahova pentru prima dată de când a fost închis după punerea în aplicare a sentinţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) care l-a condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Patronul Stelei s-a prezentat din nou în faţa magistraţilor, de această dată în Dosarul Valiza, şi a declarat că, după ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vânzare-cumpărare unui teren în Cluj, iar pe Victor Piţurcă l-a pus să semneze ca martor. Mai exact, latifundiarul a recunoscut în faţa instanţei că a falsificat antecontractul de vânzare-cumpărare cu care el Teia Sponte încercau să acopere mituirea fotbaliştilor de la U Cluj.

Deşi pe fond Becali a fost achitat în acest dosar, procurorii au cerut condamnarea sa la 4 ani de închisoare pentru infracţiunile de dare de mită. Astfel, judecătorii Curţii Supreme au decis să pronunţe sentinţa pe 4 iunie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro