Prostituata care mergea la produs cu fetiţa de mână a fost prinsă în flagrant, în urmă cu puţin timp!

+2 click pentru
galerie

Traseista despre care Spynews.ro a dezvăluit că mergea la "produs" cu fetiţa de mână a fost prinsă în urmă cu puţin timp în flagrant, de către poliţiştii buzoieni.

Comisar Florina Crucianu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, a dezvăluit pentru Spynews.ro că individa filmată pe Centură a fost prinsă de agenţii de la postul Poşta Câlnău. "Un echipaj a depistat-o pe femeia care în imaginile pe care mi le-aţi trimis în timp ce se prostitua. Femeia era în cabina unui TIR în momentul în care a fost prinsă în flagrant, iar în autovehicul se mai afla şi fiica acesteia, în vârstă de patru ani. Femeia în cauză a fost transportată la sediu, pentru audieri, iar în prezent dă declaraţii cu privire la faptele sale. Este acuzată de prostituţie şi corupţie sexuală", ne-a declarat cms. Curcianu. 

Copila ar putea ajunge la orfelinat
Fetiţa prostituatei, care a asistat la scenele de sex ale mamei, este în custodia poliţiştilor şi a unui asistent social. Poliţiştii au anunţat deja Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului, pentru întrunirea unei comisii, urmând ca micuţa să fie evaluată şi, cel mai probabil, internată într-un centru de plasament. Ţinând cont că prostituata şi-a obligat copilul să asiste la perversiuni şi scene de sex, cel mai probabil individa va fi decăzută din drepturile părinteşti, iar minora va fi încredinţată unei rude sau va ajunge în grija statului.
Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro