Proteste violente în Turcia! Halit Ergenc, actorull din Suleyman Magnificul, a ieşit în stradă alături de demonstranţi / Video

+4 click pentru
galerie

Protestele iau amploare în Turcia! După 4 zile de manifestaţii, situaţia devine critică. Nemulţumiţi de măsurile luate de guvernul Erdogan de a inchide unul dintre parcurile din Istanbul, manifestanţii au ieşit din nou în stradă în Istanbul, Ankara si Izmir. 

În mijlocul protestatarilor şi-a făcut apariţia, în weekend, şi îndrăgitul actor din serialul "Suleyman Magnificul", Halic Ergenc, care a decis să plece de la filmări şi să se alături oamenilor care scandau în stradă.

Violenţe între poliţişti şi protestatari

Prezenta lui Halic Ergenc nu a împedicat, însă, autorităţile să transforme protest într-un adevărat iad. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1.000 de manifestanţi. Forţele de ordine au intervenit în timp ce protestatarii, majoritatea tineri şi studenţi, s-au reunit în piaţa centrală Kizilay, unde au avut loc confruntări violente duminică, soldate cu numeroşi răniţi.

Manifestanţii au ripostat aruncând cu pietre în poliţiştii echipaţi cu tunuri cu apă. Potrivit presei turce, aproximativ 500 de persoane au fost arestate duminică în cadrul manifestaţiilor din aceeaşi piaţă, centrul nevralgic al capitalei turce.


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro