Proxenetă de minore dată în urmărire internaţională, interviu exclusiv pentru SPYNEWS! Vedeţi şi mărturia cutremurătoare a uneia dintre victime, care a fost scoasă la produs la 13 ani!

+6 click pentru
galerie

Condamnaţi la ani grei de puşcărie şi daţi în urmărire internaţională pentru că au scos la produs fete de 13 ani, doi proxeneţi – soţ şi soţie – au transmis un mesaj incredibil autorităţilor din România.

Marioara Stoica (8 ani de puşcărie, pentru trafic de minori) a susţinut, într-un interviu exclusiv pentru SPYNEWS, că se simte nedreptăţită de statul român şi că ar fi fost condamnată pe nedrept într-un dosar "fabricat". "Mă numesc Stoica Marioara, am 34 de ani, locuiesc în satul Abborrtrask din Suedia, la nr. 39 - obligată de statul român și legiuitorii săi. Am cinci copii frumoşi, unici și deosebiţi (care îmi lipsesc enorm) şi sunt aici cu concubinul meu Cioflan Tănase Puiu (de 13 ani împreună), și el tot obligat de statul român. Am plecat de acasă din România din cauza unor grave probleme cu justiţia. Fără probe și după trei ani de procese, ne-au condamnat 8 ani, respectiv 11 ani", şi-a început povestea traficanta de minori, declarându-se indignată de faptul că e nevoită să stea în Suedia, pentru a fenta închisorile din România.

Pozând în femeie de afaceri prosperă, Marioara Stoica a explicat că în Suedia investeşte într-un proiect imobiliar – un hotel – şi că i se pare inadmisibil ca din cauza unor poliţişti, procurori şi judecători să nu poată veni în ţară, pentru a-şi vedea familia. "Bunica a murit când eram arestată în România ca şi bunica soțului meu, la o săptămână distanță. Bunicul a murit când eram eu în Suedia. Iar acum... mai avem două mame. Mame care s-au sacrificat pentru noi, care ne-au crescut copiii și îi cresc și acum. Dar cât vor mai putea? Nu interesează pe nimeni? Mi-au furat dreptul la viață. Dreptul la familie și obligația de a avea grijă de părinții noștri la bătrânețe. De ce?", s-a victimizat traficanta de minore.

Mamele traficanţilor au dat o mână de ajutor în "afacerea" cu minore

Conform documentelor intrate în posesia SPYNEWS, femeia de afaceri emotivă care vrea să îşi ajute mama la bătrâneţe şi să fie lângă copiii ei a scos bani frumoşi din proxenetism. Potrivit anchetatorilor, mama grijulie a scos la produs o fată de 13 ani şi una de 15, pe care le ducea pe Centură şi le exploata ca pe sclavi, în barul pe care îl deţinea în Pantelimon. Ca o mamă grijulie...

În timp ce proxeneţii care i-au distrus viaţa huzuresc în Suedia şi şi-au făcut un nou cămin, în localitatea Abborrtrask, fata scoasă la produs la 13 ani a ajuns pe mâna psihologilor. Contactată de reporterii SPYNEWS, victima traficanţilor – devenită între timp majoră – a declarat că pedepsele primite de Puiu Cioflan Tănase şi Marioara Stoica i se par prea mici, comparativ cu faptele săvârşite. "Au luat prea puţin, pentru ce au făcut. Aveam 13 ani! M-au dus pe Centură şi m-au obligat să mă prostituez! Am mers ani la rând la psiholog, ca să trec peste trauma suferită. Am încercat să şterg din minte acea perioadă din viaţa mea", a spus, afectată, victima "peştilor". (foto sus)

Pe de altă parte, Puiu Cioflan Tănase şi Marioara Stoica nu par dispuşi să se întoarcă în ţară, pentru a sta 11, respectiv 8 ani după gratii. "Nu ne întoarcem în România, fiindcă nu sunt condiţii de detenţie. O să stăm aici, în Suedia! E cam frig aici, dar e OK...", a fost mesajul proxenetei şi al concubinului acesteia către autorităţile române, care îi caută să îi bage la răcoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro