VIDEO / Pute a cadavru, dar oamenii se înghesuie să o miroasă! Cum arată planta care a stârnit isterie în întreaga lume

captura video

O plantă a stârnit isterie în întreaga lume! Miroase a cadavru, dar mii de persoane se înghesuie s-o vadă şi s-o miroasă.

O plantă din Grădina Botanică din Chicago a stârnit isterie! Mii de persoane s-au înghesuit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru a admira şi mirosi floarea unei plante tropicale uriaşe. Planta poate să atingă o înălţime de peste 1,4 m, are forma unui falus şi emite un miros de cadavru în putrefacţie.

Planta tropicală Amorphophallus titanum care creşte în Grădina Botanică din Chicago nu a ajuns încă la punctul ei maximal de inflorescenţă, potrivit Mediafax. Florile acestor plante rămân complet deschise pe durate foarte scurte, cuprinse între 24 şi 36 de ore.

"Nu a fost atât de urât mirositoare precum credeam", a spus Hanam Tran, un vizitator care a stat la coadă mai mult de o oră, alături de mama sa şi de o rudă, pentru a putea să intre în Grădina Botanică din Chicago şi să admire acea floare uriaşă în nuanţe de galben pal şi verde, cu un pistil în formă de falus şi petale colorate la baza lor în nuanţe de roşu închis.

Citeşte şi:

Şi-a lut o cutie de suc şi l-a savurat cu plăcere! Ce a găsit pe fundul recipientului a îngrozit-o şi acum face ocolul planetei

A turnat CAFEA în FORME pentru CUBURI DE GHEAŢĂ! Rezultatul este GENIAL, iar gustul INCREDIBIL

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro