Răniţii accidentului din Muntenegru, audiaţi de procurori

Procurorii bucureşteni au început audierea persoanelor aflate în "autobuzul groazei" pentru a desluşi firul evenimentelor ce au dus la accidentul din Muntenegru.

Răniţii au fost chestionaţi, în spitalele în care sunt internaţi, de poliţişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Române şi de doi procurori, urmând ca, atunci când sunt apţi, să fie audiaţi la Parchetul General.
Echipa de 12 poliţişti de la Serviciul Omoruri a fost coordonată de chestorul Viorel Vasile, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale, din Poliţia Română. Poliţiştii şi procurorii au discutat cu pacienţii şi au întocmit procese verbale, audierile urmând să aibă loc, când victimele se vor putea deplasa, la Parchet.

Potrivit anchetatorilor din Muntenegru, carosabilul era umed în momentul în care autocarul românesc a ieşit din tunelul rutier şi este posibil ca şoferul să fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternică a soarelui, pierzând controlul asupra vehiculului, în curbă, relevă primele elemente ale anchetei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro