Răsturnare de situaţie în cazul milionarului Hexi Pharma! Decizie halucinantă

+2 click pentru
galerie

Aflată în plin război cu prima nevastă a lui Dan Condrea, pentru averea lăsată de controversatul afacerist, Uliana Ochinciuc a făcut o mutare neaşteptată.

Zilele trecute, Uliana Ochinciuc şi băieţelul pe care îl are în custodie au deschis mai multe procese împotriva Laurei Georgescu – prima soţie a lui Condrea – şi a fetiţei pe care acesta o are cu fostul patron Hexi Pharma. Mai mult, Uliana l-a dat în judecată chiar şi pe băieţelul ei, solicitând în toate dosarele instituirea sechestrului. Chiar dacă la prima vedere pare o răzbunare din partea Ulianei, pentru ca Laura Georgescu să fie târâtă prin faţa instanţei, miza întregului scandal este uriaşă. Cu aceste procese, Uliana Ochinciuc încearcă să blocheze vânzarea firmei Hexi Pharma, mai ales că există negocieri cu doi cumpărători, iar tratativele sunt în stadii avansate. Unul dintre cei care vor să cumpere Hexi Pharma este chiar "mâna dreaptă" a lui Dan Condrea, iar celălalt – un milionar dintr-o ţară din nordul Europei care a venit în urmă cu trei luni în România, pentru a face o ofertă de nerefuzat.

Dan Condrea, afaceristul care a lăsat în urmă o afacere de milioane, s-a sinucis anul trecut, la scurt timp după izbucnirea scandalului Hexi Pharma. Acuzat că a vândut spitalelor dezinfectanţi diluaţi şi că a ucis cu bună ştiinţă pacienţi nevinovaţi, Dan Condrea a decis să se sinucidă, izbindu-se cu maşina de un copac. "Urmele de rulare evidenţiate indică faptul că autoturismul şi-a schimbat la un moment dat direcţia de deplasare rectilinie, îndreptându-se spre marginea carosabilului, unde se aflau copaci. În zona în care a avut loc evenimentul rutier, la momentul respectiv, nu se aflau alte autovehicule în deplasare sau staţionare. Date fiind concluziile raportului de expertiză criminalistică şi ale raportului de expertiză tehnică, coroborate cu celelalte probe administrate în cauză, rezultă că autoturismul - fără a avea defecţiuni la sistemul de frânare ori direcţie, având o viteză de peste 100 Km/h şi fără a i se acţiona sistemul de frânare - a intrat în coliziune cu obstacolul ca urmare a acţiunii conducătorului auto, care a schimbat direcţia de deplasare rectilinie înspre marginea carosabilului, deşi o atare manevră era evident că determină o stare de pericol grav şi iminent, decesul reprezentând consecinţa unui act suicidal", explicau anchetatorii, la momentul respectiv.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro