Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!

Narcisa Balaban, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, ar putea ajunge pentru mulţi ani în spatele gratiilor.

Narcisa a primit o adevărată gură de aer după ce judecătorul care cerceta dosarul în care este acuzată de tâlhărie a fost schimbat. Noul magistrat a dorit reluarea audierilor din dosar, lucru care amână, cel puţin cu câteva săptâmâni, o decizie în acest caz. La termenul de joi, atât Narcisa cât şi victima ei, Beyonce de România - ambele foste iubite ale manelitului Nicolae Guţă - au fost audiate de magistraţi. 
Narcisa Balaban, alias Narcisa Guţă, este judecată pentru tâlhărie calificată după ce, în octombrie anul trecut, a atacat-o pe Beyonce de România. Ea riscă până la 12 ani de puşcărie, procurorii cerând pedeapsa maximă, în condiţiile în care fapta Narcisei este deosebit de gravă. Potrivit procurorilor, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu, blondina cunoscută sub numele de Beyonce de România. Scandalul dintre cele două a pornit de la câteva SMS-uri pline de venin pe care blonda i le-ar fi trimis Narcisei.  Beyonce a fost bătută destul de serios lucru care a dus la arestarea preventivă a Narcisei. Femeia a petrecut patru zile în arest.

"Judecătorul are în vedere periculozitatea faptelor pentru care inculpata este cercetată, dată de imprejurările şi modalitaţile concrete de săvârşire a faptelor, de mai multe persoane împreună, prin violenţă, cu o bară metalică şi un cuţit, după lăsarea întunericului, prin efracţie, respectiv prin înlăturarea a două obstacole pentru a ajunge la persoanele vătămate, numărul victimelor, creând un sentiment puternic de teamă asupra persoanelor vătămate, în prezenţa unui minor şi punerea în primejdie a altui minor", se arată în documentul care a stat la baza arestării Narcisei. Mai mult, prin violenţă, i-ar fi furat Mădălinei telefoanele mobile, bijuterii din aur şi bani.

Citeşte şi

Ce s-a întâmplat cu judecătorii care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui!

Mariana Moculescu, obligată să rămână în Germania! Cum a ajuns în acestă situaţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro