Reacţia incredibilă a puştanilor care au asmuţit câinii să se mănânce între ei! "Am rămas mască atunci când am auzit asta!"

Scandalul de la Gorj, unde mai mulţi puştani au asmuţit câinii să se lupte între ei, a avut un final neaşteptat!
Anchetatorii care au descins la locuinţa minorilor care s-au filmat în timp ce maltratau animale au dezvăluit reporterilor SPYNEWS că au avut parte de un şoc atunci când au dat ochii cu părinţii "vedetelor". "Şi copiii, şi părinţii, au minţit cu un tupeu fantastic! Au spus că nu este nimic adevărat. Când le-am arătat filmul, au schimbat imediat placa. Au susţinut că doar unul dintre câini le aparţine, că ceilalţi erau câinii unor vânători aflaţi în trecere prin localitate. Am rămas mască atunci când am auzit asta! Mai ales că, în timpul discuţiei, când ei minţeau cu un tupeu fantastic, şi-a făcut apariţia şi câinele respectiv, din spatele casei. Au înghiţit în sec...", a mărturisit unul dintre oamenii legii care au descins la locuinţa proprietarilor câinilor.
Pe de altă parte, Victor Giogia (foto jos), primarul din Bengeşti-Ciocadia, comuna în care s-a petrecut grozăvia, a mărturisit pentru SPYNEWS că părinţii copiilor au fost amendaţi cu 1.000 de lei şi că au fost obligaţi să meargă cu respectivii câini la veterinar, petru a li se implanta microcipuri. "Li s-a pus în vedere să fie mai atenţi, să supravegheze animalele şi să le implanteze cipuri, pentru a se şti cu certitudine cui aparţin animalele, în cazul în care acestea agresează pe cineva. Autorităţile au vrut să le ia câinii, însă ei s-au opus şi au susţinut că vor avea grijă de ei. Îi vom supraveghea, pentru a ne asigura că totul decurge OK", a declarat edilul.
Foto: gorj-domino.com
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro