Reacţia revoltătoare a unui preot după scandalurile sexuale în care sunt implicaţi colegii săi: "Toți facem păcate, dar nu suntem toți înregistrați"

+2 click pentru
galerie

Constantin Sturzu © doxologia.ro

Preotul Constantin Sturzu a făcut o dezvăluire despre scandalurile în care sunt implicaţii unii colegi de ai săi, dar şi despre păcatele pe care le comit unii dintre oamenii Bisericii. unii preoţi.

Constantin Sturzu este de părere că toţii credincioşii trebuie să asculte de ceea ce preoţii spun, nu de ce fac ei în viaţa privată. 

Preotul Constantin Sturzu, fost purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei , crede că preoţii fac toţi păcate, însă unii nu sunt filmaţi.  

“Toţi facem păcate, doar că nu suntem înregistraţi toţi şi nu se difuzează în public înregistrarea cu faptele noastre mai ruşinoase. (...) Nu e de datoria noastră să judecăm, are cine şi sunt convins că de judecată nu scapă nimeni. Noi să vedem în faptul că Dumnezeu rabdă în Biserica Lui oameni pătimaşi sau corupţie, alteori vânzare sau lepădare – semne ale iubirii Lui celei nesfârşite şi ale îndelungii Sale răbdări! Pe care o are, de altfel, cu noi toţi, căci toţi facem păcate, doar că nu suntem înregistraţi toţi şi nu se difuzează în public înregistrarea cu faptele noastre mai ruşinoase. Nu, să nu ne prefacem că nu vedem şi că nu există probleme. Dar fiecare să facem ce putem din locul pe care-l avem în Biserică, nu de pe alte poziţii. În primul rând, să facem noi pocăinţă pentru păcatele noastre, ca să vedem şi să scoatem „paiul din ochiul fratelui nostru” (cf. Matei 7, 5). Să devenim noi sfinţi, apoi să pretindem sau să aşteptăm schimbări de la alţii. Deşi sfinţii nu mai cer nimic de la ceilalţi, ei nu ştiu decât să (se) dăruiască", scrie preotul pentru Doxologia.ro.

Aceste declaraţii vin după ce Cristian Pomohaci, dar şi episcopul de Huşi sunt implicaţi de mai mult timp într-un scandal monstru. Cristian Pomohaci a fost şi caterisit. El este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Pomohaci  a adunat o avere în ultimii ani. Doar în Cluj are apartamente în valoare de 1 milion de euro. Şi în Bistrița deţine proprietăţi, dar și în localitatea mureșeană Moşuni.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro