REȚETA ZILEI - LUNI: Foietaj cu mozzarella și pepperoni! Își lasă gura apă doar când vezi
Publicat pe 20.02.2017 la 16:00 Actualizat pe 20.02.2017 la 16:14
Dacă ai poftă de ceva bun și nu știi ce să gătești rapid și să fie foarte ușor de făcut, noi îți oferim soluția: foietaj cu mozzarella și pepperoni. Ți se face poftă doar când vezi!
Dacă ai poftă de ceva bun și nu știi ce să gătești rapid și să fie foarte ușor de făcut, noi îți oferim soluția: foietaj cu mozzarella și pepperoni. Ți se face poftă doar când vezi!
INGREDIENTE
foi pentru plăcinte
pepperoni
mozzarella
un ou
MOD DE PREPARARE
Se încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Se taie foaia de plăcintă în 6 dreptunghiuri. Se ung dreptunghiurile de aluat cu sos de tomate peste care se pune pepperoni și mozzarella. Peste se pune un alt dreptunghi de aluat și se presează capetele cu o furculiță, exact ca-n video.
Dreptunghiurile de foietaj se ung cu ou și se bagă în cuptor pentru 15-20 de minute, până acestea capătă o culoare aurie și crocantă. Asta este tot!
Poftă bună!
D.S.