REȚETA ZILEI - MARȚI: Pui cu parmezan în pâine! Un deliciu de preparat
Publicat pe 14.02.2017 la 21:40 Actualizat pe 14.02.2017 la 21:47
Doar când vei privi imaginile ți se va face poftă și vei da fuga în bucătărie să pregătești deliciosul preparat. Pui cu parmezan și usturoi în pâine, bun de te lingi pe degete.
Doar când vei privi imaginile ți se va face poftă și vei da fuga în bucătărie să pregătești deliciosul preparat. Pui cu parmezan și usturoi în pâine, bun de te lingi pe degete.
INGREDIENTE:
1 piept de pui
2 căni de făină
4 ouă
1 cană de ulei
1 o baghetă
10-12 bucățele de mozzarella
pesmet
Pentru sosul de usturoi:
unt topit
usturoi
parmezan
MOD DE PREPARE:
Se taie pieptul de pui în fâșii micuțe, apoi se dau prin ou, făină și pesmet. Pune puiul la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Taie bagheta de pâine în trei și scoate miezul. Pieptul de pui prăjit se învlește în feliile de mozzarella și apoi se introduc în pâine. Preparatul se pune în tavă, se unge cu sosul de usturoi și se bagă la cuptor pentru 20-25 de minute.
Poftă bună!
D.S.