REȚETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Coșulețe la cuptor din pâine integrală, cu fructe de pădure și iaurt
Publicat pe 04.03.2017 la 23:10 Actualizat pe 04.03.2017 la 23:32
Desertul este partea preferată a tuturor de la o masă copioasă. Noi v-am pregătit un preparat delicios, conform www.buzzfeed.com.
Desertul este partea preferată a tuturor de la o masă copioasă. Noi v-am pregătit un preparat delicios, conform www.buzzfeed.com.
Ingrediente:
4 ouă
1 cană de lapte de migdale
1 lingură de vanilie
2 linguri de scorțișoară
12 felii de pâine din cereale integrale
1/2 cană de căpșuni tăiate
1/2 cană de afine
1/2 cană de zmeură, înjumătățite
1/2 cană de mure, înjumătățite
Umplutură:
2 căni de iaurt grecesc
1/4 cană de sirop de arțar
1/2 lingură de scorțișoară
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul de 180˚C. Combină ouăle, laptele, vanilia și scorțișoara într-un bol mare. Adaugă feliile de pâine în amestec și așează-le în suportul de brioșe.
Bagă tava la cuptor timp de 20-25 de minute, timp în care vei pregăti umplutura.
Amestecă cele trei ingrediente până când obții o cremă. Scoate pâinea din tavă și adaugă crema de iaurt și fructele.
S.O.