Regele Mihai I este alături de familiile îndoliate în urma tragediei din Muntenegru. Vezi mesajul emoţionant!

+2 click pentru
galerie

Regele Mihai I al României nu a rămas indiferent în faţa durerii provocate de accidentul din Muntenegru, în urma căruia 18 români şi-au pierdut viaţa, şi a transmis o scrisoare de condoleanţe, exprimând solidaritatea cu membrii familiilor greu încercate.

"Regina Ana şi cu mine, împreună cu întreaga Familie Regală, suntem cu gândul şi cu inima alături de familiile îndoliate după pierdearea tragică a celor dragi, în accidentul din Muntenegru. Suntem solidari în durerea şi suferinţa tuturor membrilor familiilor greu încercate în aceste zile şi sperăm să aibă puterea de a trece peste aceste momente grele. Doresc să aduc laudă şi admiraţie acelor responsabili români şi muntenegrini care au dat dovadă de profesionalism, simţ al datoriei şi compasiune, ajutând, pe cât posibil, la limitarea tragediei şi a durerii oamenilor. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei dispăruţi!", a anunţat Regele Mihai.

Vă reamintim că, în urma accidentului produs duminică seară în Muntenegru, 18 români şi-au pierdut viaţa, iar 29 au fost răniţi.

Foto:   Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro