Regimul fertilității! Cele 4 alimente care cresc șansele unei sarcini
Publicat pe 10.03.2018 la 23:30 Actualizat pe 11.03.2018 la 00:34
Vrei să rămâi însărcinată, dar, din păcate, ai probleme în această direcție? Sau poate abia acum vrei să încerci și dorești să îți amplifici șansele pe cât posibil. Indiferent de situație, există patru alimente principale care aproape că garantează că vei rămâne gravidă.
Vrei să rămâi însărcinată, dar, din păcate, ai probleme în această direcție? Sau poate abia acum vrei să încerci și dorești să îți amplifici șansele pe cât posibil. Indiferent de situație, există patru alimente principale care aproape că garantează că vei rămâne gravidă.
1. Fasole – Conform experților de la Școala de Sănătate Publică Harvard, femeile care includ multă proteină vegetală în dietă au șanse mai mari să rămână însărcinate. În această privință, fasolea este ideală.
2. Înghețată – Un studiu publicat în „Nurses’ Health” scoate la iveală că doi porții de înghețată pe zi protejează împotriva infertilității ovulelor.
3. Legume verzi – Spanac, broccoli, urzici și alte legume verzi conțin o vitamină de tip B care sporește ovulația.
4. Semințe de dovleac – Aceste alimente conțin un tip anume de fier, care reduce problemele conceperii cu până la 40%. Poți să le consumi foarte ușor dacă le rumenești câteva minute în cuptor!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.