Regina magiei albe, şi fără apă pentru descântece, şi cu banii luaţi!

Se laudă cu o avere impresioantă, clădită cu ajutorul descântecelor, însă se pare că "Regina magiei albe" a ajuns la fundul sacului! Sau puţului...
În curând, autointitulata "Regină a magiei albe", Maria Câmpina s-ar putea apuca de descântece cu suc la 2 litri, în loc de apă neîncepută, lasată la lumina Lunii, aşa cum obişnuiesc "tămăduitoarele" care alungă răul cu ajutorul descântecelor. Asta pentru că judecătorii au decis ca familia vrăjitoarei să fie executată pentru că nu a achitat o factură la apă în valoare de peste o mie de lei. În aceste condiţii, compania de apă va recurge la executarea silită a familiei şi va putea sigila contorul, lăsând palatul fără apă.
Familia Mariei Câmpina este clientă veche a instanţelor de judecată. Soţul acesteia, Trăenică Pandeluş, este acuzat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, dare de mită şi luare de mită. "Eu nu am făcut aşa ceva. Nu înţeleg de ce după zece ani primesc întrebările astea", susţine, pe de altă parte, Pandeluş. Singurul lucru cert rămâne averea familiei: şapte imobile în nordul Bucureştiului - potrivit datelor de la Primăria Sectorului 1.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro