Relaţia ta de cuplu este sănătoasă? Iată semnele care îţi dau răspunsuri!

Sunt numeroase trasaturi comportamentale si relationale emblematice pentru o relatie de cuplu sanatoasa, implinitoare. Multi dintre noi stim prea bine care sunt chiar daca uitam, in timp, sa le punem in practica: a-l asculta pe partener si a fi ascultat/a, a rade impreuna, a folosi argumente si a fi tolerant in discutiile contradictorii, a face sex periodic, a iesi in oras si asa mai departe. 

Iata, insa, care sunt principalele 7 semne ale unei relatii de cuplu sanatoase!
 
1. Grija pentru celalalt – atat timp cat ambii parteneri sunt preocupati de bunastarea fizica, psihica si emotionala a celuilalt si incearca sa faca tot posibilul ca celuilalt sa ii fie bine, relatia de cuplu este una sanatoasa caci sta pe fundamentul securitatii in doi.
 
2. Dorinta de a incheia certurile cu ganduri bune – se intampla uneori ca, din cauza durerii cauzate de partener, a dezamagirii, unele persoane sa simta nevoia sa se razbune. Insa o relatie sanatoasa implica si capacitatea de a trece peste propriul ego ranit spre binele relatiei, dar si capacitatea de a privi in ansamblu viitorul in doi, astfel ca se trece mai usor peste certurile ocazionale, fara a purta resentimente. Continuarea pe Lyla.ro.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Eşti confuz în privinţa atracţiei faţă de partenerul tău? Cum îţi dai seama dacă eşti bisexual

ÎNTREBAREA ZILEI: SÂMBĂTĂ - Ce trebuie să ştii atunci când nu-ţi merge bine?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro