Reţeaua teroristă Stat Islamic i-a ameninţat cu moartea pe proprietarii Facebook şi Twitter: "Numele voastre vor fi şterse!"

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care îi ameninţă cu moartea pe Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare online Facebook, şi pe Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter, acuzaţi de închiderea conturilor grupurilor islamiste, potrivit mediafax.ro.
 
În înregistrarea video difuzată de terorişti, preluată de site-ul Vocativ, apar fotografii cu Mark Zuckerberg şi Jack Dorsey care au găuri de gloanţe.

"Afirmaţi zilnic că suspendaţi conturile noastre online, iar noi vă întrebăm: asta este tot ce puteţi face? Dacă ne închideţi un cont, deschidem alte zece; în curând, numele voastre vor fi şterse, după ce vă distrugem companiile, cu ajutorul lui Allah; ştiţi bine că ceea ce spunem este adevărat"
, a avertizat un membru al reţelei teroriste Stat Islamic.

După atentatele comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morţi şi revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic, Facebook a anunţat închidrea a 78 de profiluri fundamentaliste islamice.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

ULTIMĂ ORĂ! Un avion s-a prăbușit în Libia

Franța vrea răzbunare: ”Am bombardat Statul Islamic”

O casă ISIS, bombardată de americani! Nu le-a venit să creadă când au văzut ce se afla în interior!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro