REȚETĂ: Plăcintă de pui și legume la cuptor! Îți lasă gura apă
Publicat pe 13.02.2018 la 11:56 Actualizat pe 13.02.2018 la 12:00
Dacă nu ești un fan al mâncării nesănătoase de tip fast-food, dar nici al mâncării extrem de sănătoase, varianta de mijloc stă în câteva minute petrecute în bucătărie, pentru un rezultat cu adevărat gustos!
Dacă nu ești un fan al mâncării nesănătoase de tip fast-food, dar nici al mâncării extrem de sănătoase, varianta de mijloc stă în câteva minute petrecute în bucătărie, pentru un rezultat cu adevărat gustos!
Plăcinta de pui cu legume la cuptor este un fel de mâncare rapid de preparat și foarte gustos.
Timp de pregătire (aprox): 1 oră
Ingrediente:
- 350g pui fillet
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 2 țeline
- 150ml lapte
- 100g brânză
- 1 ou
- sare și piper
Mod de preparare:
1. Fierbe puiul în apă sărată până e gătit
2. Lasă puiul să se răcească, apoi taie-l în cubulețe
3. Între timp decojește legumele și taie ceapa în feliuțe, ardeiul în cubulețe și mărunțește țelina
4. Trage la tigaie legumele în ulei de măsline
5. Amestecă puiul cu legumele și pune-le într-un vas de cuptor
6. Bate ouăle cu lapte și brânză apoi toarnă compoziția peste pui. Pune cașcaval ras pe deasupra întregului preparat
7. Pune vasul în cuptor la făcut pentru 15 minute.
Poftă bună!
A.C.