REŢETA ZILEI - DUMINICĂ: Pulpe de raţă cu ceapă şi ciuperci! Un deliciu de preparat
Publicat pe 18.12.2016 la 12:20 Actualizat pe 18.12.2016 la 12:27
Pentru astăzi vă recomand un delicios preparat, pulpe de raţă cu ceapă şi ciuperci. Reţeta se face foarte repede şi este foarte uşor de realizat. Rezultatele vor fi delicioase!
Pentru astăzi vă recomand un delicios preparat, pulpe de raţă cu ceapă şi ciuperci. Reţeta se face foarte repede şi este foarte uşor de realizat. Rezultatele vor fi delicioase!
INGREDIENTE:
- 2 bucăți pulpe de rață
- 2 bucăți mari ceapă galbenă
- cca. 500 gr ciuperci champignon
- cca. 300 ml vin roșu
- sare de mare
- piper proaspăt măcinat
- ½ linguriță mirodenii de pentru friptura de rață
- ½ legătură pătrunjel
MOD DE PREPARARE:
Pentru început se porţionează pulpele de raţă şi apoi se pun la prăjit într-o tigaie încinsă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. În tigaia în care s-au prăjit pulpele de adaugă ceapa tăiată julien. Ciupercile se taie pe jumătate şi se lasă la înăbuşit pentru aproximativ 5 minute, conform bucataras.ro.
În aceeaşi tigaie se adaugă carnea de raţă, se condimentează şi se aromatizează cu vin roşu şi pătrunjel. Totul se lasă la fiert, la foc mic, pentru aproximativ 40 de minute.
Preparatul se poate servi cu orez, paste sau cartofi.
Poftă bună!
D.S.