REŢETA ZILEI - JOI: Cartofi copţi cu bacon şi caşcaval, cum numai la restaurant mănânci
Publicat pe 10.11.2016 la 15:50 Actualizat pe 10.11.2016 la 15:53
Dacă vrei să impresionezi printr-o cină sofisticată, dar totodată foarte uşor de preparat, atunci cartofii copţi cu bacon şi caşcaval sunt alegerea cea mai bună, potrivit retete.eva.ro.
Dacă vrei să impresionezi printr-o cină sofisticată, dar totodată foarte uşor de preparat, atunci cartofii copţi cu bacon şi caşcaval sunt alegerea cea mai bună, potrivit retete.eva.ro.
Cu cartofii copţi cu bacon şi caşcaval cu siguranţă vei cuceri toţi musafirii. Este foarte bun şi totodată repede şi uşor de preparat, într-o oră.
Ingrediente:
4 cartofi mari
1/4 cană cu unt topit
8 felii de bacon
230 gr caşcaval ras
1/2 cană ceapă verde tocată mărunt
Mod de preparare:
Cuptorul se va încinge la 200 grade Celsius. Cartofii se taie în felii de aproximativ 2cm grosime, apoi se ung cu unt. Se aşază pe o tavă şi se ţin la copt 30-40 de minute, până la o uşoară rumenire.
În acest timp, baconul se prăjeşte şi se fărâmiţează. Când cartofii sunt gata, se mai presară aşadar carnea, caşcavalul ras şi ceapa verde, tocată mărunt.
Toată compoziţia se mai lasă la cuptor până când se topeşte caşcavalul.
S.O.