REŢETA ZILEI: JOI - Chifteluţe din firicele de piept de pui cu usturoi şi paprika!
Publicat pe 18.08.2016 la 15:53 Actualizat pe 18.08.2016 la 15:59
Dacă ai poftă de ceva cu adevărat bun, încearcă chiftelele din firicele de piept de pui cu usturoi şi paprika! Nu le poţi refuza după ce le vezi.
Dacă ai poftă de ceva cu adevărat bun, încearcă chiftelele din firicele de piept de pui cu usturoi şi paprika! Nu le poţi refuza după ce le vezi.
Ai nevoie de:
- 2 piepţi de pui gătiţi
- 2 gălbenuşuri de ou
- 30g făină integrală
- 175g mozzarella mărunţită
- 2 cepe verzi mărunţite
- jumătate linguriţă paprika
- 1 linguriţă rozmarin
- jumătate linguriţă pudră de usturoi
- jumătate linguriţă de sare
- un sfert linguriţă piper
- 100g firimituri de pâine
Preparare:
- Mărunţeşte pieptul de pui gătit cât să fie firicele
- Transferă puiul într-un bol mare, adaugă gălbenuşul, făina, brânza, paprika, ceapa, rozmarinul, pudra de usturoi, sare şi piper
- Amestecă bine şi fă chifteluţe din compoziţie
- Îmbracă chifteluţele în firimiturile de pâine
- Încălzeşte un litru de ulei într-o tigaie şi prăjeşte chifteluţele pentru 3 minute.
Poftă bună!
A.C.