REŢETA ZILEI: Joi - Medalion de somon cu sos de lămâie şi mentă
Publicat pe 04.08.2016 la 12:55 Actualizat pe 04.08.2016 la 13:20
Vă prezentăm mai jos o reţetă foarte gustoasă: medalion de somon cu sos de lămâie şi mentă.
Vă prezentăm mai jos o reţetă foarte gustoasă: medalion de somon cu sos de lămâie şi mentă.
Ingrediente:
- 2 medalioane somon proaspăt
- 1 lămâie
- 3-4 fire mentă verde, proaspătă
- sare grunjoasă
- 3-4 felii roşii uscate
- cateva fire sparanghel verde, fraged
- câteva rosii cherry
- 50 ml apă
- 1 cub mic de unt
Mod de preparare:
Mai întâi spală peştele şi lasă.l deoparte. Feliază lămâia, apoi spală şi sparanghelul şi lasă-l la scurs. Untul trebuie pus în vasul în care vei pune peştele la cuptor. Aşază şi feliile de lămâie, apoi medalioanele de somon. Pune şi roşiile, dar şi firele de mentă peste somon, apoi adaugă apă şi puţină sare. Lasă la cuptor pentru aproximativ o oră, conform bucataras.ro.
Înainte cu 10 minute de a opri procesul de gătire, pune şi firele de sparanghel, dar şi roşiile cherry.
Poftă bună!
R.P.