REŢETA ZILEI - LUNI: Cartofi umpluţi cu carne tocată de peşte
Publicat pe 23.01.2017 la 19:05 Actualizat pe 23.01.2017 la 19:19
Cartofii fierţi sunt un deliciu, iar când sunt combinaţi cu un alt aliment delicios, cum e carnea de peşte. Dacă deja îţi sună delicios, iată o reţetă de care sigur te vei îndrăgosti, potrivit gustos.ro.
Cartofii fierţi sunt un deliciu, iar când sunt combinaţi cu un alt aliment delicios, cum e carnea de peşte. Dacă deja îţi sună delicios, iată o reţetă de care sigur te vei îndrăgosti, potrivit gustos.ro.
Ingredientele pentru cartofii umpluţi cu carne tocată de peşte:
10 cartofi medii
500gr carne ştiucă dezosată
biban
roşioară
2 morcovi
2 căţei de usturoi
200gr telemea de vacă/caşcaval
sape şi piper după gust
Mod de preparare:
Se toacă peştele, odată cu ustoriul şi morcovii. Cartofii se fierb vreo 10 minute, apoi se taie în două, pe lungime. Scoateţi câte un pic din centrul lor, iar în locul gol adăugaţi peştele tocat. Se condimentează după bunul plac.
Cartofii umpluţi se bagă într-o tavă la cuptorul încins în prealabil pentru 10 minute. După ce aţi scos preparatul, radeţi nişte brânză de telemea şi mai lăsaţi încă 5 minute la cuptor.
Masa este gata! Poftă bună!
S.O.