REŢETA ZILEI: LUNI - Chifteluţe de pui cu fulgi de porumb
Publicat pe 11.07.2016 la 09:57 Actualizat pe 11.07.2016 la 10:14
Nu mai ştii ce să găteşti şi-ţi doreşte ceva delicios, dar să fie gata repede? Îţi recomand chifteluţele de pui cu fulgi de porumb, un preparat bun de te lingi pe degete. Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele:
Nu mai ştii ce să găteşti şi-ţi doreşte ceva delicios, dar să fie gata repede? Îţi recomand chifteluţele de pui cu fulgi de porumb, un preparat bun de te lingi pe degete. Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele:
INGREDIENTE
500 g carne tocată piept de pui
1 legătură de ceapa verde
1/2 legătura mărar
2 oua
faină
200 g fulgi de porumb
vegeta/piper
ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE
Se pune carnea tocată într-un castron, alături de un ou, condimentele, ceapa verde şi mărarul tocate mărunt. Se pun 2 linguri de faină, amestecându-se bine.
Cu mâna umedă formăm chifteluţele, le tragem prin ou, faină şi fulgii de porumb uşor mărunţiţi.
Se prăjesc în ulei încins. Le puteţi servi atât calde cât şi reci, conform bucătăraş.ro.
M.P.