REŢETA ZILEI: Luni - Cum să pregăteşti cele mai bune roşii uscate pentru iarnă!
Publicat pe 19.09.2016 la 16:10 Actualizat pe 19.09.2016 la 16:34
Vara a trecut, toamna îşi intră în rol, iar gospodinele trebuie să se pregătească pentru iarnă. Murături, dulceaţă şi tot ce mai este necesar trebuie să fie gata, iar borcanele puse la loc sigur. Mai jos îţi spunem cum să faci cele mai bune roşii uscate de care să te bucuri din plin la iarnă!
Vara a trecut, toamna îşi intră în rol, iar gospodinele trebuie să se pregătească pentru iarnă. Murături, dulceaţă şi tot ce mai este necesar trebuie să fie gata, iar borcanele puse la loc sigur. Mai jos îţi spunem cum să faci cele mai bune roşii uscate de care să te bucuri din plin la iarnă!
Ingrediente:
- 1 kg de roşii cherry
- o lingură de sare de mare
- o lingură de oregano uscat şi măcinat
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Spală roşiie şi taie-le în două. Pune-le pe grătar cu miezul în sus şi adaugă puţin sare de mare, oregano, apoi aşază-le la soare acoperite cu un şerveţel. Nu uita de ele seara! Roşiile trebuie ferite de umezeală. Timp de 3-4 zile continuaţi să le scoateţi la soare, apoi seara în casă! Alegeţi borcane potrivite, apoi puneţi în ele roşiile uscate amestecate cu ulei de măsline, conform printesapolonic.ro.
Spor la treabă!
R.P.