Reţeta zilei: Luni - Frigărui cu pepene, brânză feta şi roşii
Publicat pe 04.07.2016 la 09:29 Actualizat pe 04.07.2016 la 09:30
Pentru că este sezonul fructelor şi al legumelor, pentru astăzi vă recomandăm o reţetă simplă, gustoasă şi fresh, perfectă pentru un început de săptămână în Iulie: frigărui cu pepene, brânză feta şi roşii.
Pentru că este sezonul fructelor şi al legumelor, pentru astăzi vă recomandăm o reţetă simplă, gustoasă şi fresh, perfectă pentru un început de săptămână în Iulie: frigărui cu pepene, brânză feta şi roşii.
Pentru aceast preparat aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
Pepene - 1 felie
Roşii - 2 bucăti
Ulei de masline - câţiva ml
Brânză feta - 100 grame
Roşii cherry - 200 grame
Piper - după gust
Suc de lime - de la 1/2 bucată
Sare - după gust
Mentă - câteva frunze
Oregano -câteva frunze
Mod de preparare
Pepenele se curăţă de coajă, se taie în cuburi şi i se scot sâmburii. Brânza şi roşiile se taie în cuburi, iar cele cherry se lasă aşa cum sunt. Frunzele de oregano şi de mentă se toacă mărunt şi se amestecă cu ulei de masline, sare, piper şi suc de lime (dressing).
Cuburile de pepene, roşii, brânză şi roşiile cherry se alternează pe beţele de frigărui, cât mai frumos. Se aşează pe o farfurie şi se stropesc cu dressingul făcut. Se serveşte imediat.
Sursă foto: gatesteusor.ro