REŢETA ZILEI - LUNI / Îţi lingi degetele de plăcere! Cum să prepari caşcaval în casă! Cea mai simplă şi cea mai delicioasă reţetă
Publicat pe 30.05.2016 la 09:15 Actualizat pe 30.05.2016 la 09:32
Obişnuieşti să mănânci cât mai sănătos şi preferi preparatele gătite în casă? Ei bine, dacă eşti mare amatoare de caşcaval, îţi propunem să încerci această reţetă făcută în casă, ce este gata în doar trei ore.
Obişnuieşti să mănânci cât mai sănătos şi preferi preparatele gătite în casă? Ei bine, dacă eşti mare amatoare de caşcaval, îţi propunem să încerci această reţetă făcută în casă, ce este gata în doar trei ore, după cum scrie secretele.com
Ai nevoie de:
– 1 litru de lapte;
– 1 lingură de sare;
– 200-300 ml de smântână;
– 3 ouă;
Mod de preparare:
Laptele se pune într-o cratiţă, după care se pune sare şi se dă la foc.
Între timp, smântâna şi ouăle se bat, iar atunci când laptele începe să fiarbă, se adaugă amestecul de smântână şi ouă.
Această masă se strecoară după ce se îngroaşă şi se renunţă la zer.
Peste câteva ore poate fi servit.
Extra tips: Pentru un plus de culoare, adăugaţi curcuma. Aşa, caşcavalul va avea o culoare mai pronunţată. De asemenea, dacă vă doriţi un preparat mai "pufos", adaugă puţin bicarbonat de sodiu.
T.F.S