REŢETA ZILEI - MARŢI: Ciocănele de pui la cuptor în varianta ADINEI HALAS
Publicat pe 03.02.2015 la 16:50 Actualizat pe 03.02.2015 la 17:01
Nu ai inspiraţie şi nu ştii ce să pregătiţi pentru masa de prânz sau pentru cină? Fosta asistentă de televiziune Adina Halas îţi prezintă reţeta ei de ciocănele de pui la cuptor, pe care o poţi prepara extrem de simplu.
Nu ai inspiraţie şi nu ştii ce să pregătiţi pentru masa de prânz sau pentru cină? Fosta asistentă de televiziune Adina Halas îţi prezintă reţeta ei de ciocănele de pui la cuptor, pe care o poţi prepara extrem de simplu.
Adina Halas are o reţetă specială pentru prepararea ciocănelelor de pui la cuptor, pe care a ţinut să le-o prezinte şi celor interesaţi, pe blogul ei.
"Știu cât este de greu, mai ales când ești la dietă, să gătești ceva gustos pentru familia ta, din care să poți și tu mânca. Pentru că sunt întrebată foarte des ce mai mănânc și ce mai gătesc, va arăt una dintre variantele mele pentru prânz sau cină, ușor de făcut și foarte sățioasa.
Ingrediente:
- un pachet de ciocanele de pui (la mine au fost 9)
- câteva roșii cherry
- coriandru proaspăt
- o lingură de ulei de palmier
- o linguriță de turmeric
- sare
- piper
Am preîncălzit cuptorul, am dat ciocănelele de pui prin turmeric, sare, piper și ulei de palmier și le-am așezat în tavă alături de roșiile cherry. Pe deasupra am presărat coriandru proaspăt tocat. Am dat tavă la cuptor pentru 40 de minute, la 170 de grade. Au ieșit demențial! Merg de minune cu o salată de varză albă cu oțet de mere sau cu salată verde asezonată cu suc de lămâie și puțin ulei de măsline în ambele variante. Dați pielea la o parte!
Poftă bună!", a explicat Adina Halas. (D.A.)
FOTO: blog Adina Halas
Citeşte şi:
Masca minune cu avocado care te scapă de riduri în câteva minute. Şi vedetele o folosesc!