REŢETA ZILEI: Marţi - Creveţi cu legume şi caşcaval! Arată demenţial şi se prepară foarte repede
Publicat pe 18.10.2016 la 16:25 Actualizat pe 18.10.2016 la 16:43
Ai poftă de ceva sănătos, dar nu îţi place să stai mult timp în bucătărie? Îţi spunem noi cum să fac un preparat foarte gustos, rapid şi cu care îi vei impresiona pe toţi membrii familiei.
Ai poftă de ceva sănătos, dar nu îţi place să stai mult timp în bucătărie? Îţi spunem noi cum să fac un preparat foarte gustos, rapid şi cu care îi vei impresiona pe toţi membrii familiei.
Ai nevoie de:
- 15 creveţi
- 1 ceapă mică
- 2 ardei semi-iuţi bulgăreşti
- 1 roşie mică
- 12 roşii cherry mici
- 35 gr caşcaval de vacă sau mozzarella
- 2-3 fire pătrunjel
- 2 linguri ulei măsline
- 1/4 linguriţă boia dulce
- sare, piper negru
Iată cum să prepari tot:
Curăţă creveţii, clăteşte-i în apă rece, apoi usucă-i, folosind şerveţele. Într-o tigaie trebuie să încingi uleiul, apoi adaugi ceapa tocată mărunt şi ardeii. Căleşte până se înmoaie, apoi adaugă sare şi piper. Pune creveţii şi amestecă până devin roz. Scoate-i din tigaie, apoi peste legumele rămase adaugă roşia dată pe răzătoare, roşiile cherry întregi şi boia. După aproximativ 3-5 minute trage tigaia de pe foc, adaugă creveţii şi presară jumătate din pătrunjelul tocat. Rade caşcavalul deasupra şi presară restul de pătrunjel. tigaia trebuie să stea la cuptor apoi aproximativ 5-7 minute, conform e-retete-ro.
R.P.