REŢETA ZILEI – MARŢI: Ruladă din muşchi de porc cu cârnăciori şi legume! Perfectă pentru orice moment al zilei
Publicat pe 17.01.2017 la 17:45 Actualizat pe 17.01.2017 la 17:55
În cazul în care nu mai ştiţi ce să gătiţi pentru micul dejun sau doar pentru o gustare rapidă, rulada din muşchiuleţ de porc cu cârnăciori şi legume este preparatul pe care îl căutaţi. Se prepară foarte rapid şi foarte uşor şi gustos.
În cazul în care nu mai ştiţi ce să gătiţi pentru micul dejun sau doar pentru o gustare rapidă, rulada din muşchiuleţ de porc cu cârnăciori şi legume este preparatul pe care îl căutaţi. Se prepară foarte rapid şi foarte uşor şi gustos.
Rulada de muşchiuleţ de porc cu cârnăciori şi legume este reţeta pe care o cauţi de mult timp. Se găteşte foarte rapid şi poate fi mâncată la mic dejun sau chiar la prânz sau cină, precizează bucătăraş.ro.
INGREDIENTE:
- 1 bucată de muşchi de porc
- sare, piper după gust
- 1 lingură de boia dulce
- patrunjel verde tocat
- 3 căţei de usturoi
- 2 bucăţi de cârnaţi
- castraveţi şi gogoşari muraţi
- ciuperci.
MOD DE PREPARARE:
Înainte de toate se prepară muşchiuleţul de porc. Se taie mai subţire pentru a putea fi rulat. După asta se condimentează bine. Se pregătesc ingredientele care vor umple rulada.
Pe o bucată de hârtie de copt, se pune bucata de carne şi se întinde cu ajutorul sucitorului în forma dreptunghiulara. Se unge cu toate condimentele amintite mai sus. Apoi se umple cu ingredientele pe care le-am tăiat mai subţire pentru a umple rulada. Se rulează ajutându-se de hârtia de copt apoi se transferă în tava în care se va coace, tapetata cu hârtie de copt. În cazul în care rulada nu stă perfect, poate fi prinsă cu scobitori.
Tava se bagă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C.
Se coace în jur de 30 de minute, se urmăreşte când este gata. Este grozav de bună şi caldă şi rece. Poate fi mâncată la orice oră a zilei, de la micul dejun până la cină.
Poftă bună!
C.P.