REŢETA ZILEI - MARŢI: Salată de vară cu legume și parmezan ras! O masă extrem de sănătoasă recomandată de Nicoleta Luciu
Publicat pe 26.07.2016 la 13:16 Actualizat pe 26.07.2016 la 13:19
Suntem în luna lui cuptor, iar legume avem din plin! Aşa că în loc să ne coacem odată cu unele bucate în bucătărie, pe lângă cuptor, mai bine am prepara o salată cu legume de vară. O sugestie extrem de delicioasă vine de la Nicoleta Luciu, care a făcut deja salata şi deja s-a şi înfruptat din ea împreună cu familia ei.

Sursa: www.nicoletaluciu.ro
Suntem în luna lui cuptor, iar legume avem din plin! Aşa că în loc să ne coacem odată cu unele bucate în bucătărie, pe lângă cuptor, mai bine am prepara o salată cu legume de vară. O sugestie extrem de delicioasă vine de la Nicoleta Luciu, care a făcut deja salata şi deja s-a şi înfruptat din ea împreună cu familia ei.
Nicoleta Luciu e în concediu împreună cu familia ei, însă, nu şi-a pus şi "stop" la gătit! Mândră tare de reţeta pe care a pregătit-o, vedeta a împărtăşit-o pe blogul său.
Ca să prepari reţeta recomandată de Nicoleta Luciu, respectiv salată de vară cu legume și parmezan ras, ai nevoie de următoarele ingrediente:
- ardei iute;
- roșii;
- castraveți;
- ardei roșu și verde;
- ceapă;
- parmezan;
- ulei de măsline;
- ulei de dovleac;
- sare de Himalaya.
Mod de preparare:
Începem cu legumele, pe care le tai şi, în funcție de gust, pui fie o ceapă întreagă, fie doar jumătate. Şi tot după preferinţe, se pun câteva lingurinţe de ulei de măsline și de dovleac. Iar când totul e pregătit, presărăm sarea şi amestecăm. iar la final adăugăm sărea pentru gust.
Potrivit Nicoletei Luciu, secretul pentru gust și sațietate e parmezanul. Aşa că rade parmezan din belșug și pune-l peste salată.
Pont: Dacă vrei, poţi adăuga crutoane, ou fiert sau boabe de năut. Şi astfel vei avea în farfurie o masă de prânz ideală, delicioasă şi săţioasă!
Poftă nebună!
D.D.