REŢETA ZILEI - MARŢI: Salată de vară cu legume și parmezan ras! O masă extrem de sănătoasă recomandată de Nicoleta Luciu
Publicat pe 26.07.2016 la 13:16 Actualizat pe 26.07.2016 la 13:19
Suntem în luna lui cuptor, iar legume avem din plin! Aşa că în loc să ne coacem odată cu unele bucate în bucătărie, pe lângă cuptor, mai bine am prepara o salată cu legume de vară. O sugestie extrem de delicioasă vine de la Nicoleta Luciu, care a făcut deja salata şi deja s-a şi înfruptat din ea împreună cu familia ei.
Suntem în luna lui cuptor, iar legume avem din plin! Aşa că în loc să ne coacem odată cu unele bucate în bucătărie, pe lângă cuptor, mai bine am prepara o salată cu legume de vară. O sugestie extrem de delicioasă vine de la Nicoleta Luciu, care a făcut deja salata şi deja s-a şi înfruptat din ea împreună cu familia ei.
Nicoleta Luciu e în concediu împreună cu familia ei, însă, nu şi-a pus şi "stop" la gătit! Mândră tare de reţeta pe care a pregătit-o, vedeta a împărtăşit-o pe blogul său.
Ca să prepari reţeta recomandată de Nicoleta Luciu, respectiv salată de vară cu legume și parmezan ras, ai nevoie de următoarele ingrediente:
- ardei iute;
- roșii;
- castraveți;
- ardei roșu și verde;
- ceapă;
- parmezan;
- ulei de măsline;
- ulei de dovleac;
- sare de Himalaya.
Mod de preparare:
Începem cu legumele, pe care le tai şi, în funcție de gust, pui fie o ceapă întreagă, fie doar jumătate. Şi tot după preferinţe, se pun câteva lingurinţe de ulei de măsline și de dovleac. Iar când totul e pregătit, presărăm sarea şi amestecăm. iar la final adăugăm sărea pentru gust.
Potrivit Nicoletei Luciu, secretul pentru gust și sațietate e parmezanul. Aşa că rade parmezan din belșug și pune-l peste salată.
Pont: Dacă vrei, poţi adăuga crutoane, ou fiert sau boabe de năut. Şi astfel vei avea în farfurie o masă de prânz ideală, delicioasă şi săţioasă!
Poftă nebună!
D.D.