REŢETA ZILEI: Marţi - Sushi la tine acasă! Metoda recomandată de Anna Lesko

Sursa foto: hepta

Sushi este un fel de mâncare foarte gustos, preferat de tot mai mulţi oameni. Este sănătos, aduce o mulţime de beneficii organismului şi se prepară foarte repede.

Anna Lesko s-a filmat în timp ce pregătea sushi şi a postat filmuleţul pe pagina ei de Facebook. "Şi acasă se poate face un sushi gustos", a scris cântăreaţa.

Pentru sushi, se foloseşte numai orez cu bobul scurt (orez japonez), pentru că acest sortiment devine prin fierbere numai bun de modelat, iar boabele nu sunt prea seci şi nici nu se lipesc între ele.

Totul este în funcţie de felul în care îţi doreşti să îl prepari şi de sortimentul preferat. Ştii care sunt ingredientele aşa că trebuie doar să o urmăreşti pe Anna Lesko.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova, stabilită în România încă de la vârsta de șaptesprezece ani. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. De asemenea, Anna Lesko surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro