REŢETA ZILEI - MIERCURI: Papanaşi fierţi cu ciocolată! Gustoşi şi uşor de preparat!
Publicat pe 04.11.2015 la 16:15 Actualizat pe 04.11.2015 la 16:33
Vrei să te îndulceşti şi nu ştii ce desert să prepari? Noi îţi recomandăm să încerci papanaşii cu ciocolată! Au un gust incredibil de bun şi sunt uşor de preparat.
Vrei să te îndulceşti şi nu ştii ce desert să prepari? Noi îţi recomandăm să încerci papanaşii cu ciocolată! Au un gust incredibil de bun şi sunt uşor de preparat.
Ingrediente:
- brânză de vaci
- două ouă
- zahăr vanilat
- praf de copt
- sare
- coajă lămâie
- făină
- ulei de floarea-soarelui
- ciocolată
VIDEO / REŢETA ZILEI: DUMINICĂ - Senviş cu banane şi ciocolată. Salivezi privind!
Mod de preparare:
Puneţi 200 grame de brânză proaspată de vaci într-un vas, spargeţi două ouă şi adăugaţi un pliculeţ de zahăr vanilat. Apoi, puneţi o linguriţă de sare, două linguri de zahăr şi două linguri de coajă de lămâie şi amestecaţi bine toate ingredientele. Cand compoziţia e omogenă, puneţi o cană de făină şi amestecaţi până obţineţi un aluat. Adăugaţi puţin ulei de floarea-soarelui şi împărţiţi aluatul în 6 biluţe egale.
Pliaţi trei biluţe rotunde de aluat din cele şase şi formaţi inele pe care trebuie să le puneţi la prăjit în ulei încins. Pe celelalte trei le faceţi plate şi le puneţi la prăjit. Scoteţi-le pe o farfurie atunci când s-au umflat şi s-au rumenit. Umpleţi cele trei inele prăjite cu ciocolata topită.
Poftă bună!
A.B.